فرخنده: جنبش اعتراضی زنان” پنجره ی امید” در پاکستان جمعه ۲۶ اپریل طی یک اعلامیه از نقض حقوق بشر در افغانستان گفته است که جهان باید در کنار زنان و مردم افغانستان بایستد.

این زنان در پیوند به افزایش نقض حقوق بشر در افغانستان گفته است که حمایت های غیر مستقیم جامعه جهانی،تحت نام کمک های بشر دوستانه وتعامل سازمان های بین المللی وکشور های منطقه با طالبان، ونیز چشم پوشی ازجنایات بشری طالبان باعث افزایش بی پیشینه نقض حقوق بشری وحذف سیستماتیک زنان گردیده است.

در ادامه ی اعلامیه هم چنان آمده است که معافیت طالبان از جنایات جنگی وجنایت علیه بشریت به طالبان جرئت داده است تا مجازات های خلاف کرامت انسانی، اعدام ها،سنگسارها، شلاق وقطع عضو را بالای شهر وندان افغانستان عمومی وعلنی اجرا نماید.

جنبش اعتراضی پنجره ی امید با اشاره به گزارش سالانه ی وزارت خارجه ی آمریکا و سازمان ملل گفته، با وجودیکه وزارت خارجه آمریکا باانعکاس انواع جنایات بشری طالبان در گزارش سالانه خود بالخصوص تجاوز جنسی گروهی بر زنان زندانی گوشه از فاجعه حقوق بشری را به نشر رسانده اما این نشر این گزارش ها بدون عملکرد علیه طالبان هیچ امیدی برای زنان ندارد.

این در حالی است که سازمان عفو بین‌الملل نیز در گزارش سالانه خود بحران حقوق بشری درافغانستان را راپور داد
اعضای این جنبش می گوید ما به ده ها اعلامیه وگزارش را توسط دولت ها وسازمان ها شاهد هستیم.ولی گزارش دهی هیچ تغیر دروضع زنان به میان نیاورده است.

به گفته‌ی اعضای این جنبش، این اعلامیه ها در صورت مفید است. که محتوای آن برای حامیان منطقوی و جهانی طالبان عبرت انگیز باشد. واز آن برای بهبود وضع حقوق بشر درآینده کار گرفته شود.
در صورتیکه کمک های مالی، روابط دیپلماتیک،تلاش های پیدا وپنهان برای به رسمیت شناسی طالبان، عادی سازی روابط وچشم پوشی از جنایات طالبان همچنان ادامه یابد.

ما بیش تر از امروز شاهد فاجعه حقوق بشری وسرکوب وانزوای زنان خواهیم بود.

در ادامه ی این اعلامیه هم چنان در اشاره به وضعيت زندگی زنان در زندان های طالبان گفته شده و آمده است که زنان معترض و زندانی شده در زندان های خفن طالبان با انواع شکنجه، آزار و اذیت، تجاوز روبرو هستند که باعث می شود این زنان بعد از حمل سقط جنین کنند.

این جنبش خطاب به حامیان طالبان گفته است که باید عملکرد طالبان علیه زنان و مردم افغانستان احساس شرم کنند.

در آخیر این اعلامیه اعضای جنبش پنجره ی امید از جهان خواسته است که دست از کمک و حمایت طالبان بردارند و طالبان باید تحت فشار قرار بگیرد.طالبان تحریم شود. محاکمه ومجازات طالبان جایگزین معافیت از مجازات جنایات بشری شان شود.

این اعتراضات در حالی صورت می‌گیرد که طالبان پس از تسلط دوباره در افغانستان متهم به نقض حقوق بشر در افغانستان بوده و این با وضع ده ها موارد محدود کننده علیه زنان، رسانه ها و مردم افغانستان آنان را مجبور به مهاجرت ویا از اجتماع حذف کردند.

جواب دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *